NANO

Behöver Ni hjälp med att skydda ytor såsom textil, läder, silke, jaktkläder, arbetskläder, markiser, utomhusdynor, trämöbler, trallar m.m. eller glas, metall, betong, cement, keramik, kakel marmor, granit m.m.? Då skall Ni köpa vår Nano Produkt.


Vad är Nano?
Nano är en ytterst liten måttenhet
(1 nanometer är 1: 1 000 000 000 meter). Nanoteknologin är en teknik som är hämtad från naturen. Det är en produkt som andas men som inte släpper in väta eller fukt. Det är även ett skydd mot smuts och är lätt att underhålla. Har man behandlat någon yta med Nano så behöver man endast tvätta av med vatten eller med ytterst lite t vättmedel. Det skyddar även mot svamp, mögel, mossa och bakterier. Det tar även bort dålig lukt. Det är en dryg produkt och det behövs inte mycket för att behandla en yta. En yta som har blivit behandlad har en lång hållbarhet. När nanoprodukten väl har härdat är det 8 ggr hårdare än glas.


  • Adjö med fläckiga slipsar, med frostiga vindrutor, med vindrutetorkare, med frysskador på betong och cement, med missfärgade fogar i badrum, med missfärgade marmorskivor eller golv, med droppmärken på duschdörr i glas.
  • Adjö med att få bort hårt smutsad bil, båt, golv, vägg eller liknande.
  • Adjö med att använda lösningsmedel när man tvättar ytor såsom bilar, båtar, väggar, skyltfönster, bussar, tåg, tunnelbanor och trafikskyltar.
  • Adjö med all svårighet med att ta bort graffiti.
  • Adjö med illaluktande strumpor, kläder etc.
  • Adjö med att smutsa ner naturen med olika lösningsmedel eller liknande, för att kunna hålla rent.